Mürteci Yeni Akit Muhalif Medyayı Hedef Aldı: Yalan Pompacıları

TAKİP ET

Mürteci Yeni Akit, "iptal edilen" motorin zammı üzerinden muhalif basını hedef gösterdi.

Vatandaşlar akaryakıta arka arkaya gelen zamların ardından otomobillerini kullanmayı bırakırken Ankara'da özel halk otobüsü ve minibüsçü esnafı kontak kapattı. Ancak mürteci yayın organı Yeni Akit, iptal edilen son zam üzerinden muhalif medyayı hedef aldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın fantastik "Faiz sebep, enflasyon sonuçtur" teorisiyle dolar kurunu 5 yıl içerisinde 3,74 seviyesinden 18,20 seviyesine çıkarması ve brent petrolün de yükselmesiyle tüm mal ve hizmetlerde olduğu gibi akaryakıt fiyatları da uçtu.

Akaryakıta Gelen Büyük Zam İptal Edildi

İptal edilen son zammı büyük bir coşkuyla duyuran Yeni Akit, "Yalan pompacılarına suçüstü" manşetini attı ve "Yokluk ve kıtlık tiyatrosuyla dört koldan saldıran kaos baronları yakayı ele verdi" ifadelerini kullandı.

Haberde "Toplumun en çok ihtiyaç duyduğu gıda, enerji ve sağlık alanında seçmenle iktidarın arasını açmak için dört koldan saldıran kaos baronlarının oluşturmak istediği suni yokluk ve kıtlık tiyatrosu ellerinde patladı. Fondaş medyanın iki uzantısı sol faşist Birgün ile FETÖ iftiralarını yayan Yeni Asya “Gece zam yapıldı, benzin istasyonlarında kuyruk oluştu” yalanını atarak yapılmayan zam ve olmayan kuyruklar üzerinden açıkça algı operasyonu yaptı" ifadelerine yer verildi.

yeni akit akaryakıt zam pompacıları yalan manşet muhalif medya