Mürteci Yeni Akit Yazarından 'Ensestçi CHP'liler Listesi'

TAKİP ET

Mürteci Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, akıllara ziyan bir yazı kaleme aldı.

Geçmişte de Melih Bulu'yu görevden aldırmanın darbe girişimi olduğunu iddia ettiği fantastik açıklamalar yapan mürteci Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, akıllara ziyan bir yazı yayımladı. Can Yayınları'nın yayımladığı Paul Auster imzalı "Görünmeyen" kitabına ilişkin Milli Gazete'de yayımlanan habere atıf yapan Karahasanoğlu, Milli Gazete'nin kitabın yayımlanmasına yönelik eleştirilerini sahiplenerek "Milli Gazete’deki arkadaşlarımıza soralım.. Bakın ne güzel, ahlaksızlık içeren bir kitap ile ilgili, haber yapıyorsunuz.. 'Bu ahlaksızlığı engelleyin' diyorsunuz.. Sizinle birlikte, aynı yakarışı yapan Akit gazetesi var.. Eğer kısa bir süre içinde, gerekli karar alınmazsa, iki bakanlığı da uyaracak duyarlı insanlarımız var.. Peki, iktidarda AK Parti yerine.. CHP’nin olduğunu varsayalım.." dedi.

Haber üzerinden Saadet Partisi seçmenine AKP değil CHP iktidarda olursa böyle kitaplar yayımlanacağını söyleyen Karahasanoğlu, halihazırda AKP iktidarı altında yaşadığımızın hatırlatılacağı muhtemel eleştirilerine ise peşinen "Şeytan taşlamaktan namaz kılmaya vakit bulunamıyor ki" yanıtını verdi.

Can Yayınları'nın sitesinden söz konusu kitap için yapılan anlatımdan alıntı yapan Karahasanoğlu şu ifadeleri kullandı:

"'Şair olmak isteyen üniversiteli Adam Walker, siyasal bilimler profesörü Rudolf Born ve sevgilisi Margot arasında başlayan aşk üçgeni, Walker’ın ablasını, Born’un üvey kızını da içine alan dörtgenlere, beşgenlere dönüşüyor.' Ve yayınevinin kendisi, ahlaksızlığı itiraf ediyor: '(..) enseste kadar varan coşkulu bir cinsel açlığı..'

Yayınevinin, kimlerin kitaplarını bastığını aktarırsam, zihniyetin nasıl bir fanatik CHP kafası olduğunu daha net görürsünüz. Kimler var? Aziz Nesin var.. Tarık Akan var.. Ahmet Altan var.. Oktay Akbal var.. Oya Baydar var.. İsmail Cem var.. Aydın Engin var.. Büşra Ersanlı var.. Pınar Kür, Onat Kutlar, Eray Karınca, Deniz Kavukçuoğlu, Aydın Engin, Zülfü Livaneli, Perihan Mağden, Işıl Özgentürk, Feyza Perinçek, Fatih Portakal, Ali Poyrazoğlu, Salman Rüşdi, Mine Söğüt, Ahmet Ümit var..

Bu saydıklarımın hepsi, AK Parti düşmanı, Milli Görüş düşmanı isimler..

Hepsi, CHP kafalı kişiler.."

Mürteci Yeni Akit Yazarından Ensestçi CHP'liler Listesi