Mürteciler Artık Dört Bir Yanda Kol Geziyor: İzmir Bergama'da Şeriat Bildirisi Dağıtıldı

TAKİP ET

HKP İzmir İl Başkanı Tacettin Çolak, İzmir Bergama'da "Müslüman Olmak Neyi Gerektirir" başlıklı cumhuriyet karşıtı bildiriler dağıtıldığını açıkladı.

İzmir Bergama'da dağıtılan Atatürk ve Türk Cumhuriyeti karşıtı bildirileri paylaşan Halkın Kurtuluşu Partisi İzmir İl Başkanı Tacettin Çolak, "Son günlerde ülkemizde Şeriatçılar, Ortaçağcı İrticacılar gemiyi azıya almış bir şekilde şeriat bildirileri dağıtıyorlar. Ocak ayında Ankara’nın Mamak ilçesinde bu bildiriyi dağıttılar. Geçtiğimiz günlerde de İzmir’in Bergama ilçesinde aynı irtica propagandasını 2 sayfalık bildirilerle yerini getirdiler. Devletin Emniyet güçleri, polisler internet ortamında iki satır bir yazı yazdığı için sanal devriye timleriyle insanlar hakkında davalar açtırırken, bu irticacı kalkışmalar hakkında ise en küçük bir işlem, bir takibat yapmamaktadırlar. Bu irticacılar artık Burjuva Demokrasisini bile kabul etmeyip, ülkenin kurucu liderine laf söylemekteler, bitirilmiş olan ordusuna itiraz edip, ülkede hiçbir varlığı, hiçbir etkisi kalmamış olan TBMM’ye de itiraz edip yerine Şeriat’ın getirilmesini açıkça söylemekteler. Yürürlükteki yasaları hiçe saymaktalar" dedi.

Cumhuriyet ve Atatürk Düşmanı Bildiri

"Müslüman Olmak Neyi Gerektirir" başlıklı bildiride "Türkiye de yaşayan insanlar olarak çok iyi biliyoruz ki 1920’lerden sonra hakimiyet yani emir ve yasak koyma Allah’a değil millete verilmiştir. Hatta Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir denmektedir. Bu yetmiyormuş gibi bir de Laiklik şartı vardır. Yani dinin emirleri devlet işlerine karıştırılamazmış. Çıkarılan kanunlar dine uygun olamazmış! Bu sebeple demokrasi de, laiklik de İslama tamamen ters olan küfür sistemleridir" denildi.

Mürteciler Artık Dört Bir Yanda Kol Geiyor İzmir Bergama'da Şeriat Bildirisi Dağıtıldı