Mustafa Cengiz: Beceriksiz Bir Yönetimiz Vasatız

TAKİP ET

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile yapılan görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ile Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'nda bir araya geldi. Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'ndan ayrıldı. Terim'in ayrılmasının ardından Mustafa Cengiz açıklamalarda bulunuyor.

Sosyal medyada şahsına yönelik asılsız iddialar olduğunu ifade eden Cengiz, "Çok üzülüyorum. Birkaç gündür büyük bir kaos yaratıldı. Yanlış hedefler, yönlendirmeler. Bana göre haksız suçlamalar var. Herkese saygı duyarım. Taraftar şunu unutmasın: Geçmişini bilmeyen, geleceğini yönetemez, karar veremez. Transfer yasağı vardı. 25'inde devir teslim aldık, 3 iş günü içerisinde 32 milyon TL ödememiz gerekiyordu. Bunları şükürler olsun hallettik. UEFA'yı hafife alıyorlar, başımızda duran ciddi kurumlar var. Disiplin Komitesi, 'Size 4 ay müsaade' dedi. 4 ay sonra gittik, sunumumuzu yaptık. Biz bunlara anlattık ve tarihlerinde ilk defa bir kulübe 2. defa uzlaşma anlaşması yaptılar. UEFA, tarihinde ilk defa bir kulüple ikinci kez Finansal Fair Play anlaşması yaptı" dedi.

Bir taraftarın gözünden beceriksiz bir yönetim olarak görülebileceklerini söyleyen Galatasaray Başkanı, "Beşiktaş derbisine kazanmak için çıkıyoruz. Değerli bir rakibimiz. Futbolcularımız ölümüne oynayacak. Son maçlarda haksız puanlar da kaybettik. Bu maça gerek teknik direktörümüz, gerek futbolcularımız, ölümüne oynayacak. Özellikle gençlerin verdiği mücadele bizi mutlu ediyor. Sağ olsun hocamız onları monte etmeye başladı zamanı geldikçe. 'Keşke o penaltıyı ben kaçırsaydım da Kerem kaçırmasaydı' dedi hocamız bana az önce. Ben de 'Keşke ben kaçırsaydım' dedim. Taraftar olarak bakarsam, beceriksiz bir yönetimiz. Vasatız. 3 yılda bizim aldığımız oyuncu sayısı 47. Göreve gelince üç günde Nagatomo'yu aldık, üç günde de hocamızın oluruyla Ndiaye'yi sattık" ifadelerini kullandı.

.

mustafa cengiz galatasaray fatih terim başkan teknik direktör galatasaray başkanı yönetim imparator fatih terim mustafa cengiz beceriksiz vasat vasatız beceriksiziz beceriksiz yönetim