Mustafa Destici, İmamoğlu'nun Mitingine Düzenlenen Terörist Saldırıya Sahip Çıktı

TAKİP ET

"Dadaşlar size meydanı boş bırakır mı?"

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün Erzurum'da düzenlediği mitinge taşlı saldırı düzenlendi. Saldırıda aralarında çocukların, kadınların ve yaşlıların da olduğu çok sayıda vatandaş yaralandı. Atılan taşlar vatandaşların elindeki mübarek Türk bayraklarının yere düşmesine neden oldu. 

Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi'nin Genel Başkanı Mustafa Destici CNN Türk'te katıldığı canlı yayında saldırıya sahip çıktı. 

Destici, "Biz ilkesel olarak şiddet kimden gelirse gelsin tasvip etmeyiz. Bu olayda bir provokasyon var. Üstelik Cumhurbaşkanımızın Büyük İstanbul Mitinginin olduğu gün gölgelemek için yapılmıştır. Terör örgütleri var ve bunlar kışkırtılıyor. Valiliğin belirlediği miting alanları var ve siz orada miting yapmayıp şehrin göbeğine gidiyorsunuz. Orada da PKK kitlesi var. Erzurum Nene Hatun’ların şehridir, bir kahramanlık örneğidir. Size Dadaşlar meydanı boş bırakır mı? PKK ve işbirlikçilerine meydanı boş bırakmaz. Orada Vali Beyi, diğer yetkilileri suçlamak bence yanlıştır, İmamoğlu dönüp kendisine bakacaktır. Sen devlet adamısın Valilik sana nereyi göstermişse gidip orada miting yapacaksın. Kaybettiklerini anladılar, provokasyon yapıyorlar." dedi.

destici Erzurum erzurum mitingi erzurum mitingine saldırı imamoğlu pkk