Müstebit Abdülhamid'in Mürteci Torunu İYİ Parti Lideri Akşener'i Tehdit Etti

TAKİP ET

Müstebit Sultan II. Abdülhamid'in mürteci torunu Kayıhan Abdülhamid Osmanoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i tehdit etti.

Odatv'nin aktardığına göre müstebit Sultan II. Abdülhamid'in mürteci torunu Kayıhan Abdülhamid Osmanoğlu, İYİ Parti lideri Akşener'i tehdit etti.

Halk TV'de Suat Toktaş'a açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Abdülhamid Han Osmanlı padişahı. O günün şartlarında oluşan demokrasi rüzgârlarının yansıması var. O tavır karşısında bir davranış biçimi var. Hürriyet ve İtilaf da var İttihat ve Terakki Cemiyeti de var. Bu bir istibdat sistemine karşı, istibdat rejimine karşı tekleşmeye tek adamlığa doğru giden bir sisteme karşı başkaldırıdır. Buranın öznesi eğer Abdülhamid ise bugünün öznesi Recep Tayyip Erdoğan'dır" demişti.

Bunun üzerine AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "Meral Hanım sen kim Abdülhamid'e dil uzatmak kim? 6'lı masadan 3 tanesi var ki bunlar Sultan Abdülhamid'e hiç dil uzatmamıştı. Şimdi ne oldular?" demişti.

Buna ilişkin bir paylaşım yapan Kayıhan Abdülhamid Osmanoğlu "Evlad-ı OSMANLI olarak diyorum ki biz geriye dönersek siz deliye dönersiniz" ifadelerini kullandı.



Osmanoğlu bunun ardından Twitter hesabını kilitledi.

müstebit II. Abdülhamid mürteci torunu iyi parti lideri genel başkanı meral akşener tehdit etti