Müyesser Yıldız'dan Akşener'e Hakaret Eden MHP'nin 'Densizlerinden Birine' Cevap

TAKİP ET

Gazeteci Müyesser Yıldız, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e hakaret eden MHP'li Mustafa Çakır'a cevap verdi.

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP'nin eski Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar'ı ziyaret etmiş, ziyaretin fotoğraflarını Facebook hesabı üzerinden "Abimiz, dostumuz, güzel insan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, arkadaşlarıyla mekanımıza şeref verdiler. Var olsun" ifadeleriyle paylaşmıştı.

Paylaşıma yorum yapan MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır, "Altı yıl MHP ilçe başkanlığı yap, belediyenin avukatlığını yap, ülkücü şehit kardeşi ol, ondan sonra bütün bu öğrendiklerinle FETÖ’nün metresinin peşine takıl, davanı sat yok öyle abi dost güzel insan hain haindir bi dönemlikti o da kalmadı zaten” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef alan bu hakarete yanıt veren gazeteci Müyesser Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "MHP'nin densizlerinden birisi İYİ Parti Genel Başkanı'ndan önce bir kadın, anne, babaaanne olan Meral Akşener için "FETÖ’nün metresi" demiş. Dişimi sıkıp, dilimi ısırıp, edebimi bozmadan sadece şunu sormak istiyorum: 'FETÖ'nün metresi' var ise, 'FETÖ'nün nikâhlısı' kimdir?" dedi.

Müyesser Yıldız'dan Akşener'e Hakaret Eden MHP'nin 'Densizlerinden Birine' Cevap