Nadira'nın Annesi İsyan Etti! "Şirin Ünal Sen Katilsin"

TAKİP ET

Bakıcı olarak çalıştığı AKP'li Ünal'ın evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Nadira'nın acılı annesi Rano Kadirova, kızının mezarını ziyareti esnasında isyan ederek "Benim canım kızımı öldürdün. Şirin Ünal, sen bir katilsin" dedi.

Yaklaşık 1 yıl önce AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde ölü bulunan 23 yaşındaki Nadira Kadirova'nın şüpheli ölümü üzerine açılan dosya intihar denilerek kapatılmak istense de ortaya çıkan yeni bilgiler, cinayet iddialarının dillendirilmesine sebep olmaya devam ediyor.

Öte yandan genç kadının Özbekistan'daki acılı ailesinin durumu ise yürek dağlıyor. Ağabeyinin sosyal medya üzerinden feryadı sürerken diğer yandan da annesi Rano Kadirova'nın kızının mezarı başında yaşananlara isyan etti.

Gözyaşları içinde Nadira'nın saçları yerine, mezar taşını okşayan acılı anne "Benim canım kızımı öldürdün Şirin Ünal sen bir katilsin. Bu dünyada da öbür dünyada da benim canımı aldın. Benim kızımı öldüreceğine beni öldürseydin. Benim melek gibi kızımı öldürdün" diye haykırdı.

nadira kadirova rano kadirova şirin ünal akp cinayet intihar