Nagehan Alçı'dan İYİ Parti'ye 'Aşırı Sağcı Parti' Eleştirisi

TAKİP ET

AKP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Nagehan Alçı, İYİ Parti'yi "aşırı sağcı bir parti çizgisine kaymakla" eleştirdi.

Uzun yıllar AKP'ye yakınlığıyla bilinen ve AKP'nin seçim anketlerinde ciddi oy kayıpları yaşamasıyla birlikte bir anda "rejime muhalif" kesilen HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, İYİ Parti'nin aşırı sağcı bir parti çizgisine kaydığını iddia etti.

Alçı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tanju Özcan’ın ve Ümit Özdağ’ın politik çizgisine destek vererek İYİ Parti’yi Zafer Partisi’nin yanına taşımış olmuyor musunuz Sayın Akşener? Farkında mısınız son 2 ay içinde İYİ Parti aşırı sağcı bir parti çizgisine doğru adım adım kayıyor Meral Hanım, normal mi bu gidişat??" ifadelerini kullandı.

Ne Olmuştu?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Bolu Belediyesi'nin yeni itfaiye binasının açılış töreni için Bolu'ya giderek törene katılmıştı. Törende konuşan Tanju Özcan "Bu arada altılı masa olarak isimleri konuşmaya başlayacaksınız. Bizler bekliyoruz. Orada şey olursa Bolu’da bir kardeşiniz var. Diploması var, 8 yıllık devlet deneyimi var. Girdiği son 5 seçimin hepsini kazanmış bir başarı öyküsü de var. Aklınızın bir kenarında bulunuversin sayın genel başkanım" demiş, Meral Akşener ise şu yanıtı vermişti:

"Bolu için çarpan kalbini bilirim. Bolulular için hayallerini bilirim ama vitesi yükseltmiş gördüm. İki şey talep etti. Biri, Meral abla masada beni unutma. Şimdi herkesi komaya sokayım unutmayacağım. İkinci önemli mesaj Nureddin Nebati mesajı. Diyor ki gözünde ışıltı olan abiden daha iyi ekonomi yönetirim. Bunu da unutmayacağım Tanju başkan."

 

Akşener'den 'Cumhurbaşkanı Adaylığında Beni Unutmayın' Diyen Tanju Özcan'a Yanıt

 

nagehan alçı iyi parti aşırı sağcı parti eleştirisi