Nar Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Nar sabunu ekşi ama tatlı, doğal, aromatik yapı özelliğine sahip nar meyvesinden üretilir. Cilt ve vücut bakımı üzerinde oldukça etkili olan nar sabunu cildinizi yaşlanma belirtilerine karşı korur.  İdeal yağ yapısı sayesinde cildinizi nemlendirerek pamuksu, dolgun, hoş ve estetik görünmenizi sağlar. Cildin yeni kolajen oluşturması için etkili olan nar sabunu ile daha elastik, sıkı ve diri bir cilt yapısına sahip olursunuz.  

Nar sabunu ekşi ama tatlı, doğal, aromatik yapı özelliğine sahip nar meyvesinden üretilir. Cilt ve vücut bakımı üzerinde oldukça etkili olan nar sabunu cildinizi yaşlanma belirtilerine karşı korur.  İdeal yağ yapısı sayesinde cildinizi nemlendirerek pamuksu, dolgun, hoş ve estetik görünmenizi sağlar. Cildin yeni kolajen oluşturması için etkili olan nar sabunu ile daha elastik, sıkı ve diri bir cilt yapısına sahip olursunuz.  

Nar Sabununun Faydaları Nelerdir?

Nar sabununun faydaları ürünün doğal, fresh yapı özelliği sayesinde cilt üzerindeki iyileştirici, tedavi edici, onarıcı, nemlendirici, yüksek bakım etkisiyle oldukça fazladır. Anti mikrobiyal, antioksidan, antienflamatuar yaşlanma karşıtı bileşenleri ile cildinizi daima sıkı ve canlı tutarak oldukça estetik, yumuşak, canlı ve bakımlı görünmenizi sağlar. Akne alevlenmeleri, sivilce, yaşlılık lekesi, hiper pigmentasyon gibi pek çok cilt problemini kısa sürede önler. Kuru ciltleri neme doyurur. Cilt tedavisinde etkili olup epidermis ve dermiste hücrelerini yenileyerek cildi derinlemesine besler.  Güneşten korunmanıza olanak sağlayan, güneşin zararlı etkilerine karşı cildinizi koruyan özel bakım sabunu cilt üzerindeki ince kırışıklık ve çizgileri yok eder. Cildinize genç, duru ve dinamik görünüm kazandırır.

Nar Sabunu Ne İşe Yarar?

Nar sabununu kullananlar ürünün küçük moleküler yapısı sayesinde daha nemli, bakımlı, genç ve dinamik görünüme sahip olduğunu fark eder. Antioksidan ve antibakteriyel özelliği bakımından zengin olan akne, sivilce, egzama, sedef hastalığı, cilt döküntüleri, mantar, koku oluşumu gibi pek çok problemi ortadan kaldırır. Cilt sağlığınızı koruyan özel üretim sabun kozmetik alanında losyon olarak ta tercih edilebilir.

Nar Sabunu Nasıl Kullanılır?

Nar sabununun kullanımı oldukça kolay ve pratiktir.  Cilt yüzeyine su yardımıyla iyice köpürttükten sonra en az 2-3 dakika bekleyerek bol duru su ile durulama yaparak cildinizi derinlemesine temizleyebilirsiniz. Cildinizin pH dengesini geri kazanmasına olanak sağlayan özel bakım sabunu güneş, cilt lekesi problemlerinden kurtulmanızı sağlar. Saç sağlığı üzerinde etkili olup saçları kökten uca besleyerek daha yumuşak, parlak, bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlar. Saç dökülmesi, saç kırıklığı, kabuklanma gibi saç sorunlarını önleyerek saçların kısa sürede daha gür, bakımlı, hoş ve doğal görünmesine yardım eder.

Nar Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Nar sabununun gün içinde kullanımı bir ya da ikidir. Sivilceleri kısa sürede ortadan kaldıran, aşırı yağlı ciltlerin yağ oranını azaltan özel sabun, sivilceleri kurutarak iltihaplanma, bakteri ve enfeksiyon oluşumunu giderir.

Nar Sabununun Zararları Nelerdir?

Nar sabununun zararları cilt yüzeyi üzerinde mucizevi etkilere sahip olan antosiyain asit, bitki polifonelleri gibi pek çok zengin içeriğe sahip olan doğal ürünün cilt üzerindeki sayısız olumlu özellikleri sayesinde genellikle yoktur. Narenciye meyvesinden olan, C vitamini bakımından yüksek sabun, bağışıklığı güçlendirerek cildin dış tabakasını korur. Antosiyenin ve ellaik asit bileşenleriyle ön plana çıkan özel üretim sabun,  yaşlanmayı önleyerek daha genç, diri, bakımlı ve estetik görünmenize yardım eder. Cildi serbest radikal hasarlarına karşı koruyan nar sabunu cilt kanserini önleyecek kadar yüksek tedavi edici, onarıcı, iyileştirici etkisiyle dikkat çeker. Cildin doğal nem dengesini koruyan, cilde derinlemesine nüfuz ederek nemlendiren omega 5 yağ asidi içeren nar sabunu cildi neme doyurur. Akne, siyah nokta tedavisi için ideal olup sivilcelerle mücadele ederek yara izlerini kısa sürede ortadan kaldırır.

Nar Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Nar sabununu satış fiyatı 18 TL ile 95 TL arasındadır. İçeriğinde kimyasal barındırmayan doğal, fresh ve hoş kokulu nar sabunu sağlığınız için çeşitli güvenlik, hijyen testlerinden geçirilmiştir. Ürünün fiyatı, içeriğinde kullanılan malzeme kalitesine, tekli çoklu paket içeriğine, marka kalitesine ve içeriğindeki diğer zeytinyağı ve bitki bileşenlerine göre değişiklik gösterir. Hassas, alerjik cilt yapısına sahip olan kişiler uygulama sırasında herhangi bir yan etki ile karşılaştığında kullanımını durdurarak uzman bir hekime başvurmalıdır.