Narin Güran Cinayeti Davasının İkinci Duruşması Başladı

TAKİP ET

Narin davasında ikinci duruşma başladı.

Narin Güran cinayeti davasında ikinci duruşma görülüyor.

NTV'nin haberine göre, Davada ilk sözün verildiği çocuk yaştaki tutuklı R.A., olay günü 15.00-16.00 arasında amca Salim Güran’ın yanlarında olduğunu söyledi ancak 15.52’de telefon görüşmesi yaptıkları belirlenmişti.

R.A., bu çelişkiyi açıklayamadı. Daha sonra tanık çoban Ahmet A.’nın savunmasına geçildi. Ahmet A., savcı ile avukatların ısrarlı soruları üzerine ağladı. 

Çoban Ahmet A.’nın ifadesinin tamamlanmasının ardından Narin’in arama çalışmaları sırasında evinde aile toplantısı yapıldığı ortaya çıkan Erhan Güran’ın ifadesine geçildi.

Tanık olarak ifade veren Erhan Güran, çoban Ahmet’in yalan söylediğini savundu, “Arkaya gittim, çobanla konuştum. Bana ‘İsa’yı ve bir kadını gördüm’ dedi. Çok dövmedim. Ben çobana vuranlara kızdım.” diye konuştu.

Erhan Güran, çoban Ahmet’in hareketlerinden şüphelendiğini, bu durumu jandarmaya bildirdiğini de söyledi.

Erhan Güran'dan sonra sanıkların ifadesine geçileceği belirtildi.

Editör: Semir Yapıcı

narin güran narin güran cinayeti narin gürana ne oldu? narin narin kayboldu