Narkotik'ten Kılıçdaroğlu'na: Dış Destekli İftiraları Kabul Etmiyor, Hakkımızı Helal Etmiyoruz

TAKİP ET

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu ticareti' ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Uyuşturucu paralarını Türkiye’nin cari açığının finansmanında kullandılar" açıklaması gündemdeki yerini korurken Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Kılıçdaroğlu'na isim vermeden tepki göstererek, "Hakkımız helal etmiyoruz" dedi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, iktidara ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik, "Breaking Bad Süleyman çocukların zehirlenmesine göz yummuştur. Uyuşturucu paralarını Türkiye’nin cari açığının finansmanında kullandılar" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Uyuşturucu mücadelesinde dünyanın parmak ısırdığı başarıları elde eden, sadece bu yıl 198.094 uyuşturucu operasyonu yapan, 252.590 şüpheliyi yakalayan, bunların 22.136’sının tutuklanmasına vesile olan, tonlarca narkotik maddeyi çocuklarımıza ulaşmadan engelleyen, ülkemiz sokaklarını temizleyebilmek için ailelerinden, kendilerinden feragat eden ve tüm bunları verilen her türlü destek ve irade sayesinde yapabilen kolluk birimleri ve narkotik polisleri olarak, tarafımıza atılan dış destekli iftiraları asla kabul etmiyor, hakkımızı helal etmiyoruz."

narkotik kılıçdaroğlu uyuşturucuyla mücadele uyuşturucu