Nazmi Arıkan'ın Katil Zanlısı, İmamoğlu'nu CİMER'e Şikayet Eden Tokatspor Başkanı Çıktı

TAKİP ET

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları'nın kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker cinayetinin zanlısının Tokatspor Kulüp Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu ortaya çıktı.

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, bayram tatili için gittiği Çanakkale, Gelibolu'nda bulunan çiftlik evinden öldürülmüş, Arıkan'ın vücudunda 62, Eker'in vücudunda ise 38 bıçak darbesi belirlenmişti.

Cinayete ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya'nın (48) İstanbul'da gözaltına alındığı ve şahsın sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Fen Bilimleri Dershanelerinin Kurucusu Nazmi Arıkan Öldürüldü

Arıkan'ın Peşinden Gelibolu'ya Gitmiş

Sabah'ın haberine göre Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin başlatılan soruşturmada güvenlik kameraları incelendi. Bir şahsın Gelibolu ilçe merkezine otobüsle gelerek köye gittiği tespit edildi. 

Nazmi Arıkan ve Ufuk Akçekaya arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle husumet bulunduğu, Akçekaya ve Arıkan'ın ilçeye gelişleri arasında yalnızca saatler olduğu ve cinayetin ardından Akçekaya'nın yine otobüs ve taksi kullanarak Çanakkale dışına çıktığı belirlendi. 

Olay Sabahı Canlı Yayın Yapmış

Katil zanlısı Ufuk Akçekaya'nın olay sabahı sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak "Olay müthiş bir tezgah, müthiş bir kumpastır. Ben 18 Ekim 2021 de Etiler'de bıçaklandım. Beni o dönem bıçaklayanlar Nazmi Arıkan ve çetesiydi. Sonra öğrendim ki beni korkutmak sindirmek için 5-6 milyon ödemişler. 5 yıl ceza aldılar. Araya adam koyup şikayetimi geri çekmem için alacağımı vereceklerini söylediler" dediği ortaya çıktı.
Ufuk Akçekaya daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu CİMER'e şikayet etmişti.
 

nazmi arıkan katil zanlısı ekrem imamoğlu cimer şikayet eden tokatspor başkanı çıktı