Ne Dediyse de Derdini Anlatamadı: Yapmadığı Yolculukta Adına Bilet Kesildiği İçin Karantinaya Alındı

TAKİP ET

Otobüs firması tarafından yapmadığı bir yolculuk için adına bilet kesilen Ramazan Nacakcı karantina altına alındı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ramazan Nacakcı, Çin Virüsü temaslısı olduğu gerekçesiyle karantina altına alındı.

Polis ekipleri kendisini telefonla arayıp Antalya'dan İzmir'e giden bir otobüste yolculuk yaptığı ve bu otobüste Çin Virüsü hastası bulunan bir yolcu olduğu gerekçesiyle karantinaya alınacağını söyleyince arkadaşlarının kendisine telefon şakası yaptığını düşündü.

Bir süre sonra filyasyon ekipleri tarafından da aranan Nacakcı ekiplere kendisinin İzmir'e ömrü boyunca hiç gitmediğini söylediyse de ekipleri bir türlü inandıramadı.

Otobüs firmasının söz konusu seferinin yolcuları arasında göründüğü için karantinaya alınan Nacakcı bir ay evvel Ankara'ya aynı firmadan aldığı biletle gittiğini hatırlayarak firmayı aradığında kendi adına yanlışlıkla bilet kesildiğini öğrendi.

Firmanın mağduriyetini gidermemesi halinde hukuki yollara başvuracağını belirten Nacakcı, "Bir otobüs firmasının yapmış olduğu yanlışlıktan dolayı karantinaya alındım. Bu sürede işlerimle ilgilenemeyeceğim. Bir mahalle muhtarı olarak mağdur durumdayım.

Hiç gitmediğim İzmir’e yolculuk yapmış görünüyorum. Yolculuk esnasında bir yolcuda çıkan Covid-19 sebebiyle karantinaya alındım. Bu konuda yetkilere sesimizi duyuramadık. İl Sağlık Müdürlüğü’ne ulaştık. İzmir’deki yetkililere ulaştık. Hiçbir şekilde derdimizi anlatamadık.

Ben bu otobüs firmasından şikayetçi olacağım. Gerekirse tazminat davası açacağım. Mağduriyetimin giderilmesi için gerekenin yapılmasını istiyorum" diye konuştu.

Ne Dediyse de Derdini Anlatamadı Yapmadığı Yolculukta Adına Bilet Kesildiği İçin Karantinaya Alındı