Nebati Husumet Yaşadığı Akrabasından Soyadını Değiştirmesini İstemiş

TAKİP ET

Nureddin Nebati'nin husumet yaşadığı akrabası Kenan Nebati'den soyadını değiştirmesini istediği ortaya çıktı.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kuzeninin oğlu Kenan Nebati ile davalık oldu. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin "nüfuzunu kullanmak" ve "hakaret" suçlamalarıyla cezalandırılan Kenan Nebati'nin daha önce de Meclis'e girişine geçmişte yasak konulduğu ortaya çıktı.

"Eğer Rahatsız Oluyorsa Bakan Kendi Soyadını Değiştirsin"

Nureddin Nebati'nin bunların ardından avukatı aracılığıyla Kenan Nebati'ye "soyadını değiştirmeyi" teklif ettiğini belirten Kenan Nebati, "Versinler benim zararımı ben soyadımı değiştiririm. Ama ben soyadımdan memnunum. Eğer rahatsız oluyorsa Bakan kendi soyadını değiştirsin" ifadelerini kullandı.

O dönem AKP İstanbul Milletvekili olan Nureddin Nebati, 2013 yılında TBMM'ye dilekçe vererek Kenan Nebati'nin Meclis'e girişe yasak konulmasını istedi. Bu talebinde Nebati, Kenan Nebati'nin TBMM'ye girişine yasak konulması talebine gerekçe olarak "Nüfuzumu kullanmaya çalışıyor" dedi.

Nebati'nin avukatı aracılığıyla kendisinden "soyadını değiştirmesini" istediğini belirten Kenan Nebati, "Beni bugüne kadar cezaevine attırdılar. ‘Adli para cezalarımı, zararımı verin ben soyadımı değiştireyim’ dedim. Nureddin Nebati karşıma çıkmıyor. Bir şey olduğu zaman ablamı arıyor. ‘Adımı kullanarak para aldı’ diyor. Nurettin Nebati Somali’ye Afrika’ya yardım edeceğine gelsin bana sahip çıksın. Çok rahatsız oluyorsa Nureddin Nebati soyadını değiştirsin" ifadelerini kullandı.

nureddin nebati husumet yaşadığı akrabasından soyadını değiştirmesini istemiş