Nebati Nikah Şahidi Oldu: Birbirinizin Gözlerinde Kaybolun, Namaz Kılın

TAKİP ET

Bakan Nureddin Nebati nikah şahidi olduğu bir düğünde çifte "namaz kılma" tavsiyesi verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin oğlu Murat Büyükekşi ve Selma-Servet Öztürk'ün kızları Ece Öztürk'ün düğününde nikah şahidi olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, çiçeği burnunda çifte "Hep birbirinize bakın. Birbirinizin gözlerinin içinde kaybolmaya devam edin" tavsiyesini verdi.

"Namaz Kılma" Tavsiyesi

Dünya gazetesinin haberine göre "hayatın insana öğrettiği 'iniş çıkışlarda' namaz kılma" tavsiyesi veren Nebati, "Birbirinizi şu anda sevdiğiniz gibi sevmeye devam edin. Bir yastıkta kocarken bol bol çocuk yapın" dedi.

"Gözlerinizdeki Işık Hiç Azalmasın"

"Hayatın bize öğrettiği inişler, çıkışlar vardır. Böyle anlarda abdestiniz varsa iki rekat namaz kılın. Yoksa abdest alıp namaza durun ki sinirleriniz yatışsın, sakinleşin" diyen Nebati, "Şu anda birbirinizin gözlerinin içinde kayboluyorsunuz. Çünkü, birbirinizi çok seviyorsunuz. Gözlerinizdeki ışık, aşk hiç azalmasın. Hep birbirinize bakın. Birbirinizin gözlerinin içinde kaybolmaya devam edin. Bunu yaparken ailelerinizi, büyüklerinizi asla unutmayın" ifadelerini kullandı.

Nebati'nin Gözleri

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati daha önce katıldığı bir televizyon programında ekonominin durumuyla ilgili bir soruya verdiği "Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz? Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır" yanıtıyla dikkat çekmişti. 

AKP'li Bakan Nebati'nin Gözündeki Işık Sönmüyor: Ekonomi Özgüven Meselesidir, Gözümüzdeki Işığı Söndüremezsiniz

nureddin nebati nikah şahidi oldu birbirinizin gözlerinde kaybolun namaz kılın