Nefise Dolapcı'ya Tecavüz Edip Boğazını Kesti: Fitness Eğitmenine Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

TAKİP ET

Fitness eğitmeni İbrahim Yener, apartman görevlisi Nefise Dolapcı'ya tecavüz edip boğazını kestiği suçlamasıyla yapılan yargılamada ağırlaştırılmış müebbet ve 30 yıl hapse mahkum edildi.

Halk TV'nin haberine göre Beşiktaş'ta kendisini gürültü yapmaması için uyaran apartman görevlisi Nefise Dolapcı'ya tecavüz edip boğazını kestiği suçlamasıyla İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan fitness eğitmeni İbrahim Yener, savunmasında şunları söyledi:

"Bir insan geçmişine, ailesine güzel bir gelecek bırakmak ister. Benim geleceğim de siz mahkemenin ellerinde. Neye inanırsınız bilmiyorum, ben sadece yaşadıklarımı söyledim. Ben başka yerlerde de yaşadım, ilk kez bir yerde yaşamadım. Ben 29 yaşında niye böyle bir şey yaşayayım? 30 saniyede 30 yılım çöpe gitti. Kayıplarım var. Hapiste yatarım bir problem yok. Konuların böyle olacağını bilseydim net bir şekilde intihar ederdim."

Yener, mahkeme başkanının son sözünü sorması üzerine "Kendimi ifade edebileceğim kadar ifade ettim. Yapabileceğim hiçbir şey yok. Vereceğiniz her karar için hakkımı helal ediyorum. Allah yardımcınız olsun" dedi.

İbrahim Yener'e "kasten nitelikli öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "silah yoluyla cinsel saldırı" suçundan 21 yıl, "silah kullanarak cinsel amaçla hürriyetinden yoksun kılma" suuçundan 9 yıl hapis cezası verildi. 


(Nefise Dolapcı-53)

fitness eğitmeni ibrahim yener nefise dolapcı tecavüz boğazını kesti ağırlaştırılmış müebbet hapis