Netanyahu'nun Oğlu AKP'li Cumhurbaşkanına Sözde 'Kürdistan' Bayrağıyla Yanıt Verdi

TAKİP ET

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya ve Gazze'ye yaptığı saldırılara tepkiler yükselirken AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşıma İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlundan cevap geldi.

Filistin ve  İsrail'in peş peşe gelen Kudüs Günü etkinlikleri ve Kadir Gecesi münasebetiyle yükselen gerilim, en sonunda İsrail güçleri ile Filistin halkı arasında tam bir çatışmaya dönüşmüş, hatta Gazze'ye yönelik olarak bir hava saldırısı da gerçekleştirilmişti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Gazze'de sivillere yönelik olarak gerçekleştirdiği saldırılara tepki göstermek amacıyla yaptığı Twitter paylaşımında “İslam ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyayı İsrail’in Mescid-i Aksa’ya, Kudüs’e ve Filistinlilerin evlerine yönelik saldırılarına karşı etkili şekilde harekete geçmeye davet ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Yair Netanyahu'dan Erdoğan'a skandal bir yanıt geldi. Netanyahu'nun oğlu Erdoğan'ın paylaşımına bölücü terörün paçavrası ile yanıt verdi.

 

Netanyahu'nun Oğlu AKP'li Cumhurbaşkanına Sözde Kürdistan Bayrağıyla Yanıt Verdi