Nevşin Mengü, Hunter Biden'ı Savundu: İllegal Bir Şey Yapmadıysa Kime Ne?

TAKİP ET

Gazeteci Nevşin Mengü, Hunter Biden'ın kokain kullanmasını "özel hayat" olarak niteledi.

Nevşin Mengü, kendi YouTube kanalında yayımlanan "Bugün Ne Oldu?" programında Hunter Biden olayını anlattığı sırada, oğul Biden'ın kokain kullanmasını "özel hayat" olarak niteledi.

Kısa bir süre önce ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın iCloud hesabı hacklenmiş ve oğul Biden'ın telefonundan çıkan görüntüler dünya gündemine oturmuştu.

Hunter Biden'ın cep telefonunda babası Joe Biden'ı "Pedofil Peter" diye kaydettiği ortaya çıkmış, cep telefonunda bulunan görüntülerdeki yaklaşık 21 gramlık kokain dikkat çekmişti.

Joe Biden'ın Oğlu Hunter Biden'ın iCloud Hesabı Ortaya Çıktı: Pedofili, Kokain

"Kimi Ne İlgilendirir?"

Bunu yorumlayan gazeteci Nevşin Mengü, ABD'deki ara seçimlerde bu görüntülerin Demokratları zor duruma sokabileceğini belirtirken "Ama bilmiyorum Joe Biden oğlu üzerinden yıpratılmaktansa biraz yaşı, yaptığı gaflar, bazen anlamsız şeyler söylemesi üzerinden yıpratılabilir bence. Ama bu şu tartışmayı da getiriyor: Devlet başkanlarının yakın aile çevresinin özel hayatı, içinde illegal bir şey yok ise kimi ne ilgilendirir?

"İllegal Bir Şey Yapmadıysa Kime Ne?"

Böyle ortalıklara saçılmalı mı? Siyasi malzeme olarak kullanılmalı mı? Günün sonunda, kime ne? Koca adam... İllegal bir şey yapmadıysa kime ne? Etik mi bunların paylaşılması, kullanılması? Kimilerine göre ise siyasette her şey mübah tabi" ifadelerini kullandı.

nevşin mengü hunter biden savundu illegal bir şey yapmadıysa kime ne joe biden icloud pedofili peter kokain