New York Valisi İkinci Kez Cinsel Tacizle Suçlandı

TAKİP ET

ABD New York Valisi Andrew Cuomo, görevinden ayrılan eski danışmanının ardından bir başka eski danışmanı tarafından daha cinsel tacizle suçlandı.

New York Valisi Cuomo, kısa süre içerisinde ikinci kez cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Daha önce görevinden ayrılan eski danışmanı tarafından cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya kalan Cuomo, şimdi de başka bir eski danışmanı tarafından aynı suçlamayla karşı karşıya.

New York Times gazetesine konuşan Cuomo'nun eski danışmanlarından 25 yaşındaki Charlotte Bennett isimli kadın, Cuomo'nun kendisine cinsel içerikli bazı sorular sorduğunu iddia etti. Bennett, Cuomo'nun kendisine "Romantik ilişkilerde yaşın önemli olup olmadığını" sorduğunu ve "20'li yaşlardaki kadınlarla ilişkiye açık olduğunu" söylediğini iddia etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Vali Cuomo ise sözlerinin amacını aşacak şekilde yanlış yorumlandığını savundu.

New York Valisi  Andrew Cuomo'un eski danışmanı Lindsey Boylan bir internet sitesinde yayımladığı yazısında, Cuomo’nun 2018 yılında ofiste bulundukları bir sırada kendisine uygunsuz davranışta bulunduğunu iddia etmiş, Cuomo ise bu iddiayı da yalanlamıştı.

 

cuomo andrew cuomo abd new york vali cinsel taciz suçlama iddia eski danışman eski danışmanlar ikinci kez yine kaldı karşı karşıya iddia edildi açıklama savunma yalanlama