Nihal Olçok: FETÖ'cü Diye 9 İsim Verdim Aralarında Nureddin Nebati, Berat Albayrak da Var

TAKİP ET

Eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u, 15 Temmuz gecesi Boğaziçi Köprüsü'nde kaybeden Nihal Olçok, Nureddin Nebati ve Berat Albayrak'ın isimlerini de içeren 9 kişilik bir listeyi FETÖ'cü olarak verdiğini açıkladı.

Eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u, 15 Temmuz gecesi Boğaziçi Köprüsü’nde kaybeden Nihal Olçok, 15 Temmuz ve sonrasında ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi Kurucu Üyesi de olan Nihal Olçok, gerçektivi’de Ali Tarakcı ve Vidin Özyer’in sorularını yanıtladı. Olçok, 15 Temmuz'dan sonra FETÖ'cü olduğunu ileri sürdüğü 9 kişilik bir liste verdiğini belirtti.

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Kimdir?


15 Temmuz’dan sonra 9 ismi Fetullahçı terör örgütü ile ilişkili oldukları gerekçesiyle ihbar ettiğini söyleyen Olçok, "Diyorlar ya ben itirafçıyım 500 kişilik liste verdim. Ben o kadar adam tanımadım ‘FETÖ’cü. Ama 9 kişiyi verdim. 9 kişi hâlâ orada. Bunlardan bir tanesi İbrahim Şahin… Diğer 8’i, altı defa verdim hala orada. Bir tanesi Nureddin Nebati yani… Ondan sonra çıktı, 15 Temmuz Vakfı başkanı yaptılar Nureddin Nebati’yi. Berat Albayrak da var 9 kişi içinde." dedi.


Nebati'nin Fetullah Gülen'le Fotoğrafı Ortaya Çıkmıştı


AKP'li Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'le fotoğrafı ortaya çıkmıştı.

nihal olçok fetö nureddin nebati berat albayrak ibrahim şahin