Nihat Hatipoğlu'ndan Bira İçen Kızlarla İlgili Yeni Açıklama

TAKİP ET

Sokakta bira içerken gördüğü genç kızlarla ilgili sözleri tartışma yaratan Nihat Hatipoğlu, ifadelerinin çarpıtıldığını söyleyerek konuya ilişkin yeni bir açıklama gerçekleştirdi.

Ramazan programlarından aylık 600 bin TL kazandığı iddiaları ile gündeme gelen Sabah gazetesi yazarı ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun, sokaktan geçerken 4 genç kızı bira içerken görmesi ile hayretler içerisinde kaldığını belirterek "Bir ilimizdeki bir sokaktan hayretler içinde geçtim. Meğer o sokak genç kız ve erkeklerin daha yoğun geldikleri bir yermiş ve dışarıda, içeride doğrusu Avrupa'nın herhangi bir merkezindeki görüntüyü aksettiriyordu. Dışarıda dört genç kızımız bira içiyorlardı" şeklindeki ifadesi gündem yaratmıştı.

Hatipoğlu sözlerinin çarpıtıldığını söyleyerek yeni bir açıklama gerçekleştirdi. Hatipoğlu bu sefer de, "Peki ne bekliyorlardı benden oradan geçerken: Gençler aferin. Devam edin. Bir de ben de sizinle beraber oturayım bari mi demeliydim?" ifadelerini kullandı.

nihat hatipoğlu biraz içen kızlarla alakalı yeni açıklama yanlarına mı otursaydım sabah gazetesi yazarı ilahiyatçı gençler aferin mi deseydim sokakta bira içen 4 kız ramazan programları ifadelerim çarpıtıldı dedi