Nihat Hatipoğlu'nu Hayrete Düşüren Olay: 4 Genç Kız Sokakta Bira İçiyormuş

TAKİP ET

Sabah gazetesi yazarı ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bir yazısında "Sokaktan geçerken 4 genç kızın bira içtiğini gördüm ve hayretler içerisinde kaldım" ifadelerini kullandı.

Ramazan programlarından aylık 600 bin TL kazandığı iddiaları ile gündeme gelen Nihat Hatipoğlu, sokaktan geçerken 4 genç kızı bira içerken görmesi ile hayretler içerisinde kaldığını belirterek "Bir ilimizdeki bir sokaktan hayretler içinde geçtim. Meğer o sokak genç kız ve erkeklerin daha yoğun geldikleri bir yermiş ve dışarıda, içeride doğrusu Avrupa'nın herhangi bir merkezindeki görüntüyü aksettiriyordu. Dışarıda dört genç kızımız bira içiyorlardı" dedi.

Daha sonra yüzünde maske olduğunu ancak gençlerin onu tanıdığını ve biralarını sakladığını aktaran Hatipoğlu, konuyla ilgili "Ama oradakiler de bu ülkenin evlatları, çocukları. Onları yok saymak yerine var kabul edip, öyle hareket etmek lazım" yorumunda bulundu.

Durumu daha da ileri taşıyan YÖK üyesi ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, "O gençlerimizi asli karakterine yönlendirecek bir yol takip etmeliyiz. Yoksa gelecekte köprü altlarında vücuduna zehir enjekte eden genç bedenlere şahit oluruz" ifadelerini kullandı.

nihat hatipoğlu bira genç kız hayret