Nihat Özdemir: Teklifleri Beğenmezsek Süper Lig TV Kurulur, Kulüpler Dekoder Satar

TAKİP ET

TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Eğer tekliflerden umduğumuzu bulamazsak, Süper Lig TV kurulur. Kulüpler dekoder satışı yapar ve gelir paylaşımı yapılır" açıklamasını yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig maçlarının yayını için şimdiye kadar 15 teklif aldıklarını ve ihale katılımcılarına cuma günü 17.00'a kadar zaman tanıdıklarını belirterek "Revize edilmiş teklifleri bekliyoruz. İlgi ve alaka var ancak elimizden geldiğince bu yayın fiyatını yükseltmeye çalışıyoruz. Pazartesi günü gelen teklifleri değerlendireceğiz. Bekliyoruz, inşallah hayırlısı olur" dedi.

Yapılan teklifleri iyileştirmeye çalıştıklarını belirten Nihat Özdemir, "İnanıyorum ki teklif verenler, asıl tekliflerini henüz vermedi. Rekabeti arttırmak için fiyatı yükselteceklerdir. Daha yüksek teklif gelmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Bekledikleri teklifin gelmemesi durumunda "Süper Lig TV" kuracaklarını belirten Özdemir, "Kulüplerimizin maksimum bedel almasını isteyen bir federasyonuz. Beklediğimiz teklif gelmezse Süper Lig televizyonu gibi bir televizyon kurulur. Kulüpler dekoder satışı yapar ve gelir paylaşımı yapılır. Bu da düşüncemiz içerisinde var" ifadelerini kullandı.

Murat Sancak'a Cevap

Hakemlere yönelik "FETÖ'cü" ithamında bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın sözlerini de değerlendiren Özdemir, "Hakemler hakkında ağır ithamlarda bulunan kulübün başkanının takımı ligde 3. sırada. Bu maçları yöneten hakemler Avrupa'dan mı geldi? Kazanınca iyi, mağlubiyette hakem kötü" dedi. 

Murat Sancak Sonuçtan Memnun Olmayınca: Hakemlerin İçerisindeki FETÖ'cüleri Temizleyin

tff nihat özdemir süper lig tv