Nişanlısının Boğazını Kesen Zehra'ya Müebbet

TAKİP ET

Eskişehir'de tartıştığı nişanlısını öldürdükten sonra parasını alıp kaçan Zehra Aras, 'kasten adam öldürme' suçundan ömür boyu, 'hırsızlık' suçundan ise 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Zehra Aras, 2016 yılında tanıştığı Emrah Öztürk ile 2019 yılında nişanlandı. İkili ayrı şehirlerde olmalarına rağmen ara sıra bir araya gelip ilişkilerini sürdürdü. Ancak bir süre sonra nişanlısı Emrah Öztürk'ü görmek için Eskişehir'e gelen Zehra Aras, nişanlısıyla tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında Öztürk'ü 8 yerinden bıçaklayan Aras, nişanlısının cüzdanındaki bin 600 TL'yi de alarak kaçtı. Nişanlısını bıçakladıktan sonra memleketi Kars'a dönmek üzere otogara giden Aras, otobüse binemeden yakalandı. 

Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Aras, bugün görülen karar duruşmasına cezaevinden SEGBİS ile katıldı. Adli Tıp Kurumu’ndan istenilen raporla akli dengesinin yerinde olduğu belirlenen Aras, cinayeti inkar ederek beraatini istedi. Ancak kamera kayıtlarını inceleyen mahkeme heyeti, Zehra Aras’ı ‘kasten adam öldürmek’ suçundan ömür boyu, ‘hırsızlık’ suçundan ise 7 yıl hapis cezasına çarptırdı. 

eskişehir zehra aras nişanlısı boğazını kesen müebbet emrah öztürk