Nişanlısıyla Yürürken Sokak Ortasında Öldürüldü: Defalarca Bıçaklandı

TAKİP ET

İbrahim Öncel, İstanbul Bayrampaşa'da nişanlısıyla birlikte yürürken Arif Ekrem Marangoz tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Cumartesi günü saat 03.00 sıralarında İstanbul, Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi'nde İbrahim Öncel, nişanlısı Ecem Naz K. ile birlikte yürüyordu.

Çifte yaklaşan Arif Ekrem Marangoz adlı şahıs, sözlü olarak sataşınca tartışma çıktı. Çift karşılık vermeden yürümeye devam etti fakat Arif Ekrem Marangoz adlı şahıs küfür ve hakaretler ederek İbrahim Öncel'e saldırdı. Bıçağıyla İbrahim Öncel'e saldıran Arif Ekrem Marangoz, Öncel'i defalarca bıçakladı.

Hayatını Kaybetti

Posta'nın haberine göre İbrahim Öncel kanlar içinde kalırken nişanlısı feryat ederek yardım çağırdı. Arif Ekrem Marangoz olay yerinden kaçarken olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Öncel'i hastaneye kaldırdı.

İbrahim Öncel kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken polis ekipleri, katil Arif Ekrem Marangoz'u derdest etti.

Sokaktaki Diğer İnsanlara da Saldırmış

Ecem Naz K. olayı ilk ifadesinde "Eli bıçaklı tanımadığımız biri bize sataştı sonra da saldırdı" şeklinde anlattı. Katilin İbrahim Öncel'e saldırmadan önce sokakta yürüyen farklı insanlara da saldırdığı ve bu kişilerin şahıstan kendisini zor kurtardıkları ortaya çıktı. Arif Ekrem Marangoz'un olay esnasında alkollü olduğu ve kısa bir süre önce eşinden boşandığı iddia ediliyor.

ibrahim öncel ecem naz k. arif ekrem marangoz istanbul bayrampaşşa bayrampaşa yenidoğan mahallesi cinayet nişanlısıyla sokakta yürürkeen yürürken sokak ortasında öldürüldü defalarca bıçaklandı