Nişanyan'a Parmak Isırttı: Kız Arkadaşına Bir Kova İdrar Fırlattı

TAKİP ET

ABD'de bir adam, kız arkadaşına bir kova dolusu idrar fırlattığı iddiası üzerine tutuklandı.

Independent Türkçe için Uğurcan Yıldız'ın derlediği habere göre ABD'nin Güney Karolina eyaletinde, 18 Mayıs'ta, Fred Funnye adlı bir ruh hastası, kız arkadaşı Jessica Arrington'a bir kova dolusu idrar fırlattığı gerekçesiyle yakalandı.

Yirmi yedi yaşındaki talihsiz Arrington, polislere yaptığı açıklamada Funnye'nin içki içip eve geldiğini, aralarında tartışma çıktığını ve ardından bir kovadaki idrarı kendisine fırlattığını öne sürdü. Mağdur, Fred Funnye'yle 4 yıldır görüştüklerini ve 5 ay önce birlikte yaşamaya başladıklarını söyledi.

Polis, olaya ilişkin hazırladığı tutanakta şu ifadeleri geçirdi:

"Kurbanın bize gösterdiği kıyafetlerde idrar vardı. Daireye girdiğimizde yerde bir sıvı olduğunu gördük ve idrar kokusu alıyorduk."

Olayın Ardından Uyumuş

Yetkililer, eve gittiklerinde 61 yaşındaki Funnye'nin uyuduğunu, kendine geldiğindeyse olayı inkar ettiğini bildirdi. Ruh hastası saldırgan, ev içi şiddet suçundan tutuklandı.

Akıllara Bir Kişi Geliyor

Yazar ve dilbilimci Sevan Nişanyan, 29 Mayıs 2008'de bir tartışma esnasında o dönem eşi olan Müjde Tönbekici'ye daha önceden hazırlayıp kavanoza koyduğu dışkısını attığı gerekçesiyle karakolluk olmuştu. Nişanyan, ifadesinde utanmadan "Aile içi kavgalar her ailede olur. Bunun dışarı yansımasına üzüldüm" demişti.

Sevan Nişanyan dışkı karısına dışkı attı kız arkadaşına idrar fırlattı bir kova idrar fırlattı idrar sidik ABD Fred Funnye Jessica Arrington Güney Karolina Nişanyan bok Nişanyan dışkı Müjde Tönbekici