Nureddin Nebati'den İnciler: Varlıklı Aileden Geliyorum

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın politikalarını uygulaması için yeni seçtiği memur olan Nureddin Nebati, ilginç açıklamalara devam ediyor.

Ekonomi eğitimi bulunmayan ancak AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her dediğine evet diyebilme yeteneği yüksek olması nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanlığı'na getirilen Nureddin Nebati, ilginç açıklamalarına devam ediyor.


"Piyasadan Geliyorum"


20 Aralık gecesi yaşananlar için daha önce "Çarpılan küçük yatırımcı oldu" diyen daha sonra "Yerimde duramıyorum kıpır kıpırım. Ben şunu yaptım 'Ya arkadaşlar biz bir şey yaptık mı?' 'Yok efendim.' Lan nasıl? Harika, muhteşem bir şey çünkü orada kurumlar yok" diyen Nebati, ekonomi eğitimi olmamasına ilişkin eleştirilere "Piyasadan geliyorum" diyerek yanıt verdi. 


"Varlıklı Aileden Geliyorum"


İktidar yandaşlığı ile bilinen Ahmet Hakan'ın adı dışında herhangi bir tarafsızlık taşımayan "Tarafsız Bölge" programına katılan Nebati, “Varlıklı aileden geliyorum. Turizmi bilirim babamın oteli vardı. Akaryakıt işini bilirim benzin istasyonu vardı. Otomotivi bilirim bayilik işlettik.” dedi.

nureddin nebati piyasa ekonomi ahmet hakan varlıklı aile