Nureddin Nebati Maçta Yuhalandı: Meclis'te Hizbullah İstemiyoruz

TAKİP ET

Mersin'deki bir futbol karşılaşmasının sonunda AKP Mersin Milletvekili ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sahaya inerek tribünleri selamlamak istedi ancak ıslık, yuhalama ve "Meclis'te Hizbullah istemiyoruz!" sloganları ile karşılaştı.

Mersin'deki bir futbol karşılaşmasının sonunda AKP Mersin Milletvekili ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sahaya inerek tribünleri selamlamak istedi ancak ıslık, yuhalama ve "Meclis'te Hizbullah istemiyoruz" sloganları ile karşılaştı.

TFF 3. Lig 1. grupta Yeni Mersin İdmanyurdu, evinde Yomraspor'u 5-1 yenerek Spor Toto 2. Lig'e yükseldiği maçın sonunda sahaya inen Nebati, tribünlerdeki vatandaşların tepkileriyle karşılaştı.

Nebati'nin yanı sıra; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancar da maçı takip edenler arasındaydı.

Karşılaşmanın sonunda CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de sahaya inerek tribünleri selamlamak istedi. Kalp işareti yaparak tribünlerdeki vatandaşları selamlayan Seçer büyük ilgi gördü. "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları ile karşılandı.

mersin idmanyurdu yomraspor mersin nureddin nebati mecliste hizbullah istemiyoruz