Nureddin Nebati'nin Kardeşi 3 Ayda 9 Yeni Şube Açtı

TAKİP ET

AKP'li Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşine ait giyim şirketi, Bakan Nebati'nin göreve getirilmesinden sonraki 3 ayda 9 yeni şube açtı.

AKP'li Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'inin kardeşine ait giyim mağazası göreve getirilmesinden sonra geçen 3 ayda 9 yeni şube açtı.

Referansları arasında TÜRGEV'e yer veren Nureddin Nebati'nin aile şirketi, Nebati'nin göreve getirilmesinden sonra atağa geçti. 

Nebbati isimli şirkete ait işletmeler arasında bulunan BG Store, üç ayda dokuz şube daha açtı. 

Nebati’nin kurucuları arasında yer aldığı Nebatti isimli şirkete bağlı faaliyet gösteren BG Store lüks bir mağaza ve fahiş fiyatlı ürünler satıyor.

Türkiye dışında Rusya, Azerbaycan, Suudi Arabistan ve İngiltere gibi ülkelerde de mağazaları bulunan BG Store’un Nurettin Nebati’nin bakanlığa getirilmesinin ardından yatırımlarını daha da artırdığı öğrenildi.

Bakan olmasından önce iş insanı unvanıyla verdiği bir röportajda, “Kriz olmasaydı büyüyemezdik” diyen Nebati’nin aile şirketine bağlı BG Store, 29 Aralık 2021 ile 3 Ocak 2022 tarihleri arasında dokuz yeni şubeyi daha hizmete soktu.

Nebati’nin bakanlığa getirilmesinin ardından açılan dokuz şubeden üçünün, İstanbul’daki lüks AVM’lerin içinde olduğu bildirildi.

nureddin nebati aile şirketi yatırım atağı 9 yeni şube