Nurettin Canikli'nin Yeğeni Kemal Canikli'nin 6.5 Aylık Hamile Eşine Şiddet Uyguladığı Görüntüler Ortaya Çıktı

TAKİP ET

"Her yerden yardım istedim ama sürekli siyasi güçlerini kullanarak adaletin yerini bulmamasını sağlıyorlar."

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli’nin yeğeni Kemal Canikli’nin eşi Rüzgar Canikli’ye şiddet uyguladığı video gündem oldu.

Rüzgar Canikli’nin iddiasına göre; eşi Kemal Canikli, beraberlikleri süresince kendisine şiddet uyguladı, eşinin amcası olan Nurettin Canikli danışmanları tarafından tehdit edildi. 

Rüzgar Canikli paylaştığı videoda 6,5 aylık hamileyken eşi Kemal Canikli'nin kendisini aldattığını, bir otelde aldattığı kadınla bastığı için kendisine şiddet uyguladığını belirtti.

Rüzgar Canikli Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Çocuğumu alıkoyan ve telefonda bile görüşmeme izin vermeyen Kemal Canikli beraberliğim süresince bana şiddet uyguladı. Ben 6,5 aylık hamileyken arkadaşının kimliğini kullanıp M.Ç. adlı kadınla kaldığı otelde bastığımda da saldırdı. Etraftaki insanlar kurtardı. Artık susmayacağım. 

Onca video, şahit olmasına rağmen amcasının danışmanı beni arayarak tehdit etti ve şikayetçi olmamam için baskı uyguladılar hepsi mahkeme dosyalarında mevcut, oğlum doğduktan sonra da şiddet uygulamaya, aldatmaya devam etti mahkemede yargılamada bunların da birkaçının kaydı var.

Şikayetim devam ediyor. Şimdi oğlum nerede ne durumda kesinlikle bilmiyorum telefonla bile görüştürmüyorlar. Her yerden yardım istedim ama sürekli siyasi güçlerini kullanarak adaletin yerini bulmamasını sağlıyorlar.

 

nurettin canikli kemal canikli rüzgar canikli şiddet kadına şiddet şiddet uyguladı