Nusret'i Taklit Eden Vietnamlı İfadeye Çağrıldı

TAKİP ET

Vietnamlı bir bakanın Nusr-Et restoranında "altın kaplama" biftek yemesinin ardından bir Vietnamlı seyyar satıcı Nusret Gökçe'yi taklit eden bir video yayımladı.

Vietnam'ın Danang kentinde bir seyyar satıcı olan Bui Tuan Lam, haşlanmış eti dilimlediği ve etli noodle çorbasına taze soğan serptiği anları görüntüledi. Seyyar satıcı videoda Nusret'i taklit ediyordu.

Videoyu Facebook hesabında kendisini "Taze Soğan Bae" olarak tanımlayarak yayımlanan Bui Tuan Lam, videoyu yayımlamasından 6 gün sonra ifadeye çağrıldı.

Karakolda iki polis tarafından sorgulanırkenki fotoğrafını paylaşan Bui, BBC'ye yaptığı açıklamada "Neden karakola çağrıldığımı anlamadım ama polis bunun gizli kalması gerektiğini söyledi" dedi.

Kimseyle alay etmek istemediğini belirten Bui, "Yaptığım video eğlenmek ve noodle dükkanımın reklamını yapmak içindi. Yayınladığımdan beri daha fazla müşteri geliyor" ifadelerini kullandı.

Vietnamlı Bakan To Lam, Londra Knightbridge'de bulunan Nusr-Et restoranında "altın kaplama" biftek yemiş, o anların görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Nusret'i Taklit Eden Vietnamlı İfadeye Çağrıldı