'Oğlumun Maskülen Stereotipleri Kabul Etmemesini İstedim ve Traktörlere Aşık Oldu'

TAKİP ET

Today'da yayımlanan bir makale tartışma konusu oldu.

Today'de yayımlanan "Oğlumun maskülen stereotipleri reddetmesini istedim. Şimdi traktörlere aşık oldu" başlıklı ve Jay Deitcher imzalı makale tartışmaları beraberinde getirdi.

2 yaşındaki oğlu Avishai'nin doğumunu ve aradan geçen zamanda yaşadıklarını anlatan Deitcher, oğlunu "bir futbol sahasında kocaman kaslı rakiplerinin arasından geçerken, sıcak bir yaz gününde bir spor arabayı cilalarken" hayal ettiğini belirterek bunlar karşısında bir anda ön yargısının alevlendiğini söyledi.



Kadınlığı uzun uzun överek erkekliğin duygulardan uzak olduğunu, agresif ve ebeveyn olarak beceriksiz olduğunu belirten Deitcher, buna karşı kendisinin tüm boş zamanlarında oğluyla ilgilenmeye başladığını, annesinin daha fazla para kazanmaya ve kendisinin çocuklarıyla meşgul olduğunu kaydetti.

"Cinsiyet Çizgilerini Bulanıklaştırmaktan Gurur Duyuyorum"

Bebeğinin traktörlerle oynamaya başladığını ve YouTube'daki traktör şarkılarına aşık olduğunu belirten Deitcher, oğlunun inşaat aletlerine dair kliplerini izlemeyi ve traktör kıyafetleri istediğini belirterek "Cinsiyet çizgilerini bulanıklaştırdığım için gurur duyuyorum, ben de zaten bunu istemiştim" dedi.

Jay Deitcher imzalı makalenin tamamı için tıklayınız.

oğlumun maskülen stereotipleri kabul etmemesini istedim traktörlere aşık oldu