Oğluna ve Kızına Ceza Kesilen Adam Hıncını Gazetecilerden Çıkarmaya Çalıştı: Bana Denk Gelmeyin

TAKİP ET

Antalya'da bir denetim sırasında oğlu ve kızına 'sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden' para cezası kesilen adam, hıncını olayı görüntüleyen gazetecilerden çıkarmaya çalıştı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Hürriyet Caddesi üzerinde sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan kişileri denetlemek için kontrol noktası oluşturdu.

Sürücüleri tek tek durduran ekipler, izin belgelerini ibraz etmelerini istedi. Bu sırada, ekiplerin durdurduğu bir araçtaki kişilerden belgelerini göstermeleri istendi. Araçta bulunan iki kişinin belgesi olmayınca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden toplamda 6 bin 300 TL ceza yazıldı.

Oğluna ve kızına ceza yazılmasına tepki gösteren adam, önce polis ekipleri ile tartıştı. Ekiplerle tartışmasından bir sonuç alamayan baba, bu sefer de olayı görüntüleyen basın mensuplarına tehditler savurmaya başladı.

Oğluna ve kızına ceza yazan polise "Herkes senin gibi yapsaydı vay bizim halimize. 10 numara olurdu" diyen adam, gazetecilere ise "Sen niye çekiyorsun? Bu neden çekiyor? Abi ben cinayet mi işledim, tecavüz mü etmişim? Neden çekiyor? Olay mı var? Bana siz denk gelmeyin. Ben Şırnak çocuğuyum" şeklinde tepki gösterdi.

Araya polis ekiplerinin girmesiyle söz konusu şahıs olay yerinden uzaklaştırıldı.

gazeteciler saldırdı tehdit oğluna ve kızına ceza kesildi ceza kesilen ceza yazılan antalya adam kepez hürriyet caddesi araç kontrol polis belge sokağa çıkma kısıtlaması izin belgesi