Oğlunu Isıran Başıboş Köpeği Öldürdüğü İçin Ceza Almamıştı: 'Köpek Lobisi', Babanın Evinin Önünde Eylem Yaptı

TAKİP ET

Oğlunu ısıran köpeği öldüren baba Orçun M.'nin evi önünde toplanan 'köpek lobisi' eylem yaptı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde oğlunu ısırdığı iddiasıyla bir sokak köpeğini tüfekle öldüren ve 4 yıla kadar hapsi istenen Orçun M.'nin (44), eylemi zorunluluk hali içerisinde işlediği belirtilerek, ceza almaması yönünde karar verilmişti. 

Kocaeli'de Oğlunu Isıran Sokak Köpeğini Tüfekle Öldüren Babaya Ceza Verilmedi: Mahkeme Önünde Toplanan Grup Karara Tepki Gösterdi

Bunun üzerine 'hayvansever' grup karara tepki gösterip adliye önünde eylem yapmış hatta bir üst boyuta taşıyarak baba Orçun M.'yi tehdit etmişti. 

Oğlunu Isıran Başıboş Köpeği Öldüren Baba Ceza Almamıştı: 'Köpek Lobisi', Babayı Tehdit Etti

Şimdi ise oğlunu korumak için başıboş sokak köpeğini tüfekle vuran baba Orçun M.'nin evinin önünde eylem yapıldı. 'Orçun Maviş' tutuklansın yazılı pankartlarla babanın evinin önünde toplanan 'hayvansever' grup babayı protesto etti. 

Sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren Orçun M. şu ifadeleri kullandı: 

"Zavallı zihniyet. Beni protestoya gelmişler polis eşliğinde. İndim aşağıya Orçun Maviş burada, bir derdi olan söylesin dedim. Hemen polis bey müdehale eder misiniz. Başta çocuklar olmak üzere o kadar insan öldürdü başıboş itler. Hiç birinde toplandılar mı? Hayır."

 

orçun maviş başıboş köpek ittapar köpek lobisi kocaeli