Oğlunu Öldüren Anne ile Baba, Kızları ve Damatlarını da Öldürmüş

TAKİP ET

İranlı yönetmen Babak Khorramdin'i öldüren anne ve baba, daha önce kızlarını ve damatlarını da öldürdüklerini söyledi.

Pazar günü İran'ın başkenti Tahran’ın batısında yer alan Ekbatan mahallesindeki bir çöp kutusunda parçalanmış halde bulunan ünlü yönetmen Babak Khorramdin’in annesi ve babası gözaltına alındı. Gözaltına alınan anne ve baba cinayeti itiraf etti. 

Olay yerine ait güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri, anne ile babanın soğuk kanlılıkla ceset poşetlerini taşıdığını belirtti.

İfade verdikleri polise 'yine olsa yine öldürürdük' diyen anne ve babanın açıklamaları İran'da büyük ses getirdi. Ayrıca ifadelerinde oğullarından önce kızlarını ve damatlarını da öldürdüklerini söyleyen anne ve baba, İranlıları dehşete düşürdü. 

''Günah İşlediler''

İran medyasında yer alan haberlere göre, Babak Khorramdin’in babası Abdullah Khorramdin ifadesinde, 'oğullarının bekar olduğunu ve ahlaksız bir hayat sürdürdüğünü, kendilerine de kötü muamelede bulunduğunu' söyledi. 

Damatlarını insan kaçakçılığı yaptığı için öldürdüğünü söyleyen anne ve baba, kızlarını da eşi öldükten sonra ahlaksız bir hayat yaşadığı için öldürdüklerini iddia etti.

Rokna haber sitesi, oğullarını, kızlarını ve damatlarını parçalara ayırarak çöp kutularına dağıtan anne ile babanın önce uyuşturucu verdiğini sonra parçaladığını yazdı.

 

iran anne baba yönetmen damat kızlarını öldürdü babak khorramdin