Oğlunu Öldüren Baba: İnsan Büyüyünce Günahkar Oluyor, Büyüyüp Günahkar Olmasın Diye Öldürdüm

TAKİP ET

Konya'da oğlunu boğduktan sonra polisi arayarak kendini ihbar eden babanın ilk ifadesinde kan donduran detaylar ortaya çıktı.

Konya'nın Merkez Karatay ilçesinin Büyüksinan Mahallesi'ndeki Kalemkar İlyas Sokağı'nda site görevlisi olarak çalışan İ.K. (32), evde yalnız oldukları sırada 10 yaşındaki oğlu H.K’yi boğarak öldürmüş ve kendini ihbar etmişti.

Kendini ihbar ettikten sonra gözaltına alınan babanın emniyette verdiği ilk ifade ortaya çıktı. Oğlunu boğmadan önce karşısına oturtup kendisini öldüreceğini söylediğini belirten İbrahim Kılınçer, "Oğlumu karşıma oturtarak onu öldüreceğimi anlattım. Bana anlamamış gibi boş gözlerle baktı. Sonra oğlumdan özür dileyip, sarılıp, öptüm. O da neden özür dilediğimi anlamadı ve 'babacığım' bende özür dilerim dedi ve bana sarılıp, öptü. Daha sonra bacaklarımın arasına alıp ellerimle boğdum. Ellerimde can çekişti ama bir süre sonra can çekişmeleri kesildi. Cinayeti iki haftadır planlıyordum. Olaydan önce eşimi bilerek yalnız başına pazara gönderdim" diyerek kan donduran cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Kendisinin geçmişte çok günah işlediğini ve cehenneme gideceğini söyleyen İbrahim Kılınçer'in, ''İşlediğim günahlar nedeniyle cehenneme gideceğim. İnsan ne kadar yaşarsa o kadar çok günaha giriyor. Ben de oğlumun büyüdükçe günaha girip benim gibi olmasını istemedim. Daha günahsızken onu cennete göndermek istedim'' dediği öğrenildi.

Ayrıca katil babanın bahis ve iddia oyunları oynayarak çevresindekilere 25 bin lira borçlandığı da ortaya çıktı.

 

konya oğlunu öldüren baba günahkar olmasın