Öğrencilerden MEB'e Tepki Yağıyor: Sınav İstemiyoruz

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaokul ve liselere dönem sonu sınavı yapacağını açıklamasının ardından öğrenciler sosyal medyada bu duruma tepki gösteriyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarında ortaokul ve liselere not vermek için sınav yapılacağını açıklamıştı, Açıklamada, ortaokul öğrencilerine yüz yüze olmak üzere bir sınav, lise öğrencilerine ise her ders için bir sınav yapılacağı kaydedilmişti.

Yıl boyunca eğitimden mahrum kalan ve internet üzerinden elverişsiz imkanlar ile müfredatı takip etmeye çalışan öğrenciler ise seslerini sosyal medyadan duyurmaya çalışıyor. #sınavagelmiyorum etiketini kullanan öğrenciler gündeme oturmayı başardı.

Change.org üzerinden başlattıkları imza kampanyasında şu ana kadar 211.351 imzayı bulan öğrenciler bakanlığa geri adım attırmak istiyor.

ziya selçuk okullar ne zaman açılacak okullar tarih milli eğitim milli eğitim bakanı ntv bilim kurulu sağlık bakanlığı sağlık bakanı karne 4 ocak sınav sınav yapılacak sınavistemiyorum sınav istemiyorum