Öğretim Üyesinden Öğrencilerine Taciz ve Mobbing: Yatakta Uzanırken Seni Düşünüyorum

TAKİP ET

Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Harun Öztürkler'in öğrencilerini taciz ettiği ortaya çıktı.

Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Öztürkler'in öğrencilerini taciz ettiği ortaya çıktı.

Öğrencilerin sosyal medyada paylaştığı mesajlarda Öztürkler'in bir öğrencisine "Dün beni gerçekten çok etkiledin, çok mutlu oldum, bugün 47 defa adını söylüyorum, bir zahmet bir kelime yanıt vermiyorsun. Seni yatakta uzanırken düşnüyorum şimdi, elinde telefon, bir kelime yanıt verebilirsin gibi görüyorum. Gerçekten üzüldüm" dediği görülüyor.



Bunun yanı sıra Öztürkler'in öğrencisine "Bir yansıttığın sen bir de gerçek sen varsın. Gerçeğin harika", "Dua et uzaktasın, yoksa yatakta ve takatin de yokken cezalandırırdım seni", "Ağlama ceza her zaman kötü olmayabilir :)" gibi mesajlar attığı görülüyor.







Harun Öztürkler'in bulunduğu WhatsApp gruplarındaki öğrencilere ise öğrenciler üzerinde mobbing yaptığı da ortaya çıktı.

Paylaşılan mesajlarda Harun Öztürkler'in gruptaki öğrencilerden sosyal medya paylaşımlarını RT'lemesini istediği, "RT lütfen. Küçük bir rica için 15 saniyesini ayırmayanlar gruptan ayrılsınlar" şeklinde mesajlar attığı, öğrencilerine "Herkes Twitter'dan beni takip ediyor değil mi? Çarşamba günü derse kadar, Twitter hesabı olmayanlar da hesap açsın, takibe başlasın. Hiçbir bahaneyi kabul etmiyorum", "Edenleri de etmeyenleri de biliyorum. Bugün hala Twitter kullanmayan üniversite öğrencisi olmayı hak etmiyor" gibi baskı ve tehditlerde bulunduğu görülüyor.









Rezalet niteliğindeki mesajların ortaya çıkması sonrasında Harun Öztürkler, Twitter hesabını kapattı.

harun öztürkler kırıkkale üniversitesi taciz mobbing