Öğretmen Müsveddesi, Tetikçi Heveslisinden Soylu'ya: Biz de Senin Emrindeyiz Aga

TAKİP ET

Erdoğan, Soylu'ya "Yanındaydık, yanındayız ve yanında olacağız" deyince o da Erdoğan'a "Emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız" dedi. Muhalefetin canıyla tehdit edildiği böylesine rezil bir ortamdan cesaret bulan bir tetikçi heveslisi de tüfekle fotoğraf paylaştı ve Soylu'ya hitaben "Biz de senin emrindeyiz aga" diyerek tehdit mesajı verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, AKP Grup Toplantısında özellikle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında sarf ettiği tehditkâr sözlere tepkiler giderek artıyor. Ancak Kabadayı Erdoğan'ın yarattığı bir kitle var ki onlar da magandalıklarını bu tehditler sayesinde pervasızca sergileyebiliyorlar. Bu türün son örneği de sözde din öğretmeni olan biri: Yunus Taşkıran.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek açıklamasının ardından Muğla'nın Fethiye ilçesinde din kültürü öğretmeni olan Yunus Taşkıran, tüfekle çektirdiği fotoğrafını paylaştı ve "Biz de senin emrindeyiz Aga. 600 Metreden nokta atışı" dedi.

Erdoğan'ın AKP grup toplantısında, İYİ Parti Lideri  Akşener hakkındaki sözleri ve İçişleri Bakanı Soylu'ya desteğini açıklaması dikkat çekmişti. Erdoğan, Akşener’in Rize'de esnaf ziyareti yaptığı sırada uğradığı provokasyona ilişkin bugünkü grup toplantısında "Gelin Hanım dua et ki, Rize'de çok ileriye gitmeden ders verdiler, bunlar iyi günler, daha neler olacak neler..." sözlerini sarf ettikten sonra Soylu hakkında da "Suç örgütleriyle mücadelede İçişleri Bakanı'mızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız" diye konuşmuştu. Ardından Soylu da derhal bir açıklama yaparak "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Bütün bunların ardından Fethiye’de din kültürü öğretmeni olduğu öğrenilen Yunus Taşkıran adlı maganda, sosyal medya hesabından tehdit fotoğrafı paylaştı. Taşkıran, söz konusu alçak paylaşımını "Bizde senin emrindeyiz Aga. 600 Metreden nokta atışı, 800 Mette kola, bacağa. Yani 800 Metreden fazla yaklaşma" sözleriyle yaptı.

Odatv'den Murat Sökdü'nün haberine göre sözde din kültürü öğretmeni özde ucuz bir tetikçi heveslisi Yunus Taşkıran’ın sosyal medya hesaplarında, sık sık AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Soylu’nun fotoğraflarını paylaştığı görüldü.

Süleyman Soylu biz de senin emrindeyiz aga Yunus Taşkıran Muğla Fethiye Tayyip Erdoğan içişleri bakanı Akşener'e tehdit İYİ Parti Rize provokasyon Erdoğan tehdit AKP grup toplantısı