Okan Bayülgen Dizi Oyuncularını Yerden Yere Vurdu

TAKİP ET

Okan Bayülgen, dizi oyuncuları ve tiyatro oyuncularını karşılaştırdı, dizi oyuncularını eleştirdi.

Haber Global'de yayımlanan Uykusuzlar Kulübü adlı programda konuşan ünlü aktör ve sunucu Okan Bayülgen şu ifadeleri kullandı:

"Dizi oyuncuları ile tiyatroya gönül vermiş oyuncular arasında çok bariz farklar var. Yaşam standartları açısından da farklar var. Bu sanata, oyunculuk sanatına yaklaşım açısından da büyük farklar var. Ben tiyatro oyuncularından tarafım. Dizi oyuncularını hiç beğenmiyorum.

Çünkü Türkiye'de malesef dizi oyunculuğu birilerinin yanlış yönlendirmesiyle çok çirkin ve hiç oyunculukla alakası olmayan bir şekilde gelişti ve müthiş bir dejenerasyona uğradı. Yani oradaki oyunculuk gittikçe uzayan dizi süreleriyle beraber, dizi oyuncuları bir takım insanlar oyunculuk yaptıklarını sanıyorlar ama hepsi bana otobüs bekliyor gibi geliyor ve ağır bir psikiyatrik hastalık geçirmiş gibi geliyor. Ve bir şey oluyor algılayana kadar...

Ondan sonra bir şey söyleyecek bir türlü lafı söyleyemiyor ağzında geveliyor. Orada gerçek hayatla hiç ilgisi olmayan 2'şer saatlik uzun durmalar var. Bir de mafya dizilerinde çok ateş ediyorlar kimseyi vuramıyorlar ve kimse ölmüyor. Korkunç bir dünya. Allah kimseyi dizi oyuncusu yapmasın diyorum."

Okan Bayülgen Dizi Oyuncularını Yerden Yere Vurdu