Okan Bayülgen: Influencer'ların Hepsi Çöp, Hepsi Zavallı

TAKİP ET

Ünlü aktör ve sunucu Okan Bayülgen, sosyal medyada yaptıkları reklamlarla geçimini sağlayan kişileri sert bir dille eleştirdi.

Haber Global'da Buket Aydın tarafından sunulan Tarafını Seç programına konuk olan Okan Bayülgen, "influencer"lar için "Hepsi çöp, hepsi zavallı" dedi.

Bayülgen, "Onları çöpe atıyorum hepsini ben. Onlar çöp, hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiçbir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliğini koruduğu sürece bir şeyler yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen insanlar. Başka bir şey değil. Ve sanatçıların, sevdiğimiz, tanıdığımız sanatçıların bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor" diye konuştu.

Buket Aydın'ın "Gülben Ergen kafasını sallıyor aşağıda. 'Neden' dedi, ağzını okudum" diye uyarması üzerine Bayülgen "Tabi bir sürü arkadaşı var bu işi yapan. Yani insanlar neden sanatlarını yapmak yerine Instagram üzerinden 'Bir arkadaşım gönderdi, bu kremi sürüyorum yumuşacık oluyorum' diye üç beş kuruşlara buna tenezzül ederler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey bence" ifadelerini kullandı.

Okan Bayülgen Influencer'ların Hepsi Çöp Hepsi Zavallı