Oktay Kaynarca Hakkında 'Zorla Getirme' Kararı

TAKİP ET

Dizi çekimleri sırasında aralarında Oktay Kaynarca'nın da bulunduğu set çalışanlarına saldırıda bulunan 8 şüpheli hakkında açılan davaya katılmayan Oktay Kaynarca hakkında 'zorla getirme' kararı çıkarıldı.

Aralarında Oktay Kaynarca'nın da bulunduğu set ekibinin Maltepe'de kaldığı otel odasını tekmeleyen, oyunculara sözlü ve fiziksel saldırıda bulunan 8 kişi hakkında açılan davanın duruşması bugün Anadolu 45. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapıldı. Duruşmada haklarında dava açılan 8 sanıktan 4'ü suçlamaları kabul etmedi. 

Sanık Volkan Çam, Arif Yıldırım, Can Cem İyidoğan ve Burak Özcan olaya kesinlikle karışmadıklarını ve kimseye hakaret ya da tehditte bulunmadıklarını söyledi. Ancak müştekiler Berçin Aydoğan, Burçak Çataklı ve Gülcan Sarı’nın avukatı Enes Zengin, sanıklar hakkında şikayetlerinin devam ettiğini belirterek sanıkların cezalandırılmasını talep etti.

Duruşma Ertelendi

Ara kararını açıklayan mahkeme başka suçtan tutuklu bulunan sanıklar Onur Destegül ve Şiyar Altosun’un Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi’yle duruşmaya bağlanabilmesi için cezaevine yazı yazılmasına karar verdi.

Mahkeme ayrıca usulüne uygun çağrı kağıdına rağmen duruşmaya gelmeyen müştekiler Oktay Kaynarca, Burçak Çataklı, Yunus Emre Yıldırımer, Bercin Aydoğan ve Tevfik Erman Kutlu hakkında zorla getirilme kararı çıkardı. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

 

oktay kaynarca zorla getirme kararı çıkarıldı set ekibi maltepe dava hakaret otel