Oktay Vural'ın Sözleri MHP'yi Karıştırdı: 'Vural'ın İYİ Parti'ye Geçmek İstediği' Bilgileri Geliyor

TAKİP ET

MHP'li eski Milletvekili ve Bakan Oktay Vural'ın "Yenilenmeliyiz" çıkışı, MHP'yi karıştırdı. MHP yönetimi Oktay Vural hakkında ihraç sürecine ilişkin konuşurken Vural'ın İYİ Parti'ye geçeceği de iddia edildi.

MHP'li eski Milletvekili Oktay Vural geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada MHP'nin de bir parçası olduğu Cumhur İttifakı'nın Türkiye'de yarattığı iklime dair eleştirilerde bulunmuş ve "Yenilenmemiz gerek" demişti.

MHP'li Oktay Vural'dan Hükümete Eleştiriler


Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre bu açıklamaların ardından Oktay Vural'ın MHP'den ihracı için Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilebileceği konuşulmaya başlandı.

Konuya ilişkin Güneysu'ya konuşan MHP yönetimi, "Sayın Vural’ın yaptığı açıklamalar, kendi görüşüdür. Parti olarak, ‘Vural bunları söylemiş, hakkında hemen bir disiplin işlemi başlatalım’ gibi bir tavırdan yana olmayız" dedi. Ayrıca MHP'li yönetici, bir MHP'linin disiplin kuruluna sevki için tüzüğe göre parti politikalarına aykırı hareketlerinin devamlı olması gerektiğini vurguladı.

Oktay Vural'la ilgili süreci takip edeceklerini belirten MHP'li yönetici, "Ayrıca partimize Vural’ın ‘İYİ Parti’ye geçmek istediği’ yönünde bilgiler de geliyor. Sürece göre değerlendirme yapılır. Bekleyip göreceğiz" dedi.

MHP'li Oktay Vural'dan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Eleştirisi

oktay vural sözleri mhp karıştırdı partimize vural iyi parti geçmek istediği bilgileri geliyor selda güneysu