Okul Soru Bankalari

TAKİP ET

Pruva akademi Türkiye'nin en iyi orta okul soru bankalarını yayınlayan tek firma

Pruvaakademi'nin tüm kaynakları öğrenciler tarafından sevilse de liselere hazırlık yardımcı kaynak kitaplarına ilgi her zaman daha fazla olmuştur. Okul soru bankaları diye geçen bu kitaplar okulda gördükleri dersleri birebir olarak pekiştirmeye yarar.
Hepimizin bildiği gibi kitap seçerken ilk bakılan kriterlerden birisi de -belki en önemlisi- kitabın hangi yayın evi tarafından hazırlandığı oluyor. Kitabın yazarı ile birlikte çevirmenden editörüne, satış ve dağıtım ağından kağıt kalitesine kadar önemli bir dizi özelliği belirleyen etmen hangi yayın evinden çıktığı olabilir. Bu nedenle düzenli okuyucuların pek çoğu yeni kitaplara bakarken ilk önceliği sevdikleri yayın evlerine veriyorlar. En iyi yayın evleri hem yazarlarına daha çok okuyucu kazandırıyor hem de okuyuculara kaliteli eserler ulaştırıyorlar.

Türkiye’nin En İyi Yayınevleri

Ülkemizde her yıl en iyi yayın evleri tarafından eğitim, edebiyat, sanat gibi pek çok alanda birbirinden başarılı binlerce eser basılıyor ya da online olarak çıkıyor. Okuyucularıyla buluşan bu eserler baskı kalitesinden içeriğe kadar her konuda ince bir planlamanın ürünü olarak raflarda yerlerini alıyorlar. Türkiye’nin en iyi yayın evleri bu başarılı eserleri yayınlayarak ülkemizin kültürel alt yapısına da önemli bir destek veriyorlar. Pruva akademi ise bu başarılı yayınevleri listesinde başlarda gelmektedir.
Pruva Akademi ailesi, değerli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin eğitim – öğretim süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla alanında uzman ve tecrübeli öğretmenlerin titiz ve özverili çalışmalarıyla okula yardımcı, sınavlara hazırlık kitapları yazmaktadır.
Bu alanda çalışmalarına devam eden yayınevimiz “eğitim – öğretim” gibi hassas bir konuda çocuklarımızın ve gençlerimizin zamanını, emeğini ve geleceğini garanti altına almayı, kuruluşunun birincil ve en önemli prensibi saymaktadır.
Bu amaç ve prensiple hareket eden Pruva Akademi ailesinin en büyük kazancı, değerli öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin takdirini ve güvenini elde etmek olacaktır.

Liselerin Kapılarını Aralıyor



Türkiye'de 5.sınıf liselere hazırlık, 6.sınıf liselere hazırlık, 7 ve 8.sınıf liselere hazırlık yardımcı kitaplar konusunda oldukça ses getirmiş bir yayınevi olan Pruva Akademi gün geçtikçe isminden söz ettirmeyi başarıyor.
Kaynak : https://pruvaakademi.com.tr/