Olay TV'nin Sahibi Cavit Çağlar: Baskı Görmedim

TAKİP ET

Çağlar, "Yeni, daha dengeli ve tüm tarafları içeren tam demokratik bir ekiple devam etmek istiyorum ancak biraz zamana yayacağım" açıklamasında bulundu.

26 günlük yayın hayatının ardından ekranları kararan Olay TV'nin sahibi iş insanı Cavit Çağlar, "İktidardan hiçbir baskı görmedim, yayınları durdurma kararını tamamen kendi kendime verdim" açıklamasını yaptı. Herkese eşit mesafede bir kanal istediğini söyleyen Çağlar, "Bu arkadaşlar diğer partilerin grup konuşmalarından küçük bölümler yayınlarken tutup da HDP’nin grup toplantısının tamamını verince bu beni çok rahatsız etti. Bunu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne meydan okuma olarak algıladım. O nedenle devam etmeme kararı aldım" dedi.

Çağlar, açıklamalarının devamında, "Ben NTV’yi kurmuş insanım. Olay Gazetesi 35 yıldır yayın hayatına devam ediyor. Başladığım işten vazgeçmem. Elbette devam edeceğim ancak son dönemde yaşananlar beni çok üzmüştü, şimdi ne kadar rahatladım. Ben tek kanatlı TV istemiyorum. Bu işten elimi yıkayıp çıktım, para kaybettim mi, ne oldu, onlara bakmam. Önemli olan alnımın akı ile çıkmak. Çıktım mı, çıktım. Yeni, daha dengeli ve tüm tarafları içeren tam demokratik bir ekiple devam etmek istiyorum ancak biraz zamana yayacağım" sözlerini kullandı

cavit çağlar olay tv nevşin mengü kapandı kapatıldı