Öldürdüğü Kadını Önce Bir Çukura Gömdü, Sonra "Pişman" Olup Kazdırdı

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde Kemal K. (51), ilişkisi olduğu Yeter Yılmaz'ı (52) tabancayla başından vurarak öldürdükten sonra bir çukura gömdü. Cinayetten pişmanlık duyan Kemal K. adlı canavar, çukuru açmak için bir iş makinesi kiraladı. Cinayet, iş makinesi operatörünün ihbarıyla ortaya çıktı.

Cinayet, geçen salı günü Yeniçiftlik Mahallesi'nde meydana geldi. İlçede çiftçilik yapan evli ve 2 çocuk babası Kemal K., eşinden boşanmış Yeter Yılmaz ile bir ilişkiye başlamıştı. Çarşamba günü Kemal K., buluştuğu Yeter Yılmaz'ı aracına alarak ilçe dışındaki bir tarlaya götürdü. İkili arasında sebebi henüz belirlenemeyen bir tartışma yaşandı. Bu sırada Kemal K. adlı canavar, tabancayla başına ateş etmek suretiyle kadını katletti. Canavar, katlettiği kadını aracında bulunan bir kürekle tarlada kazdığı bir çukura gömerek olay yerinden ayrıldı. Katil canavar, kadını öldürdüğü tabancayı da bir gün sonra Türkmenli Göleti'ne attı.

Defineciler Çukur Açmış Diyerek Yalan Söyledi

Daha sonra Kemal K. adlı canavar, oğlu Ali K.'ye çukuru tamamen kapatmak için bir kepçeye ihtiyacı olduğunu söyleyerek ondan yardımcı olmasını istedi. Bunun üzerine Ali K. de babasını, ilçede iş makinesi bulunan Ö.Ş.'ye götürdü. Katil Kemal K., makine operatörü Ö.Ş.'ye "Defineciler tarlama zarar verdi, çukur açmışlar. Bunu düzeltmek istiyorum" diye yalan söyleyerek 200 lira karşılığında anlaştı. Böylece katil, iş makinesini tarlaya götürerek çukurun üzerini tamamen kapattırdı.

"Geçen gün kapattığımız çukurda bir kadın cesedi var"

Ardından katil Kemal K., kiraladığı iş makinesi operatörü Ö.Ş.'nin yanına perşembe günü de giderek "Geçen gün kapattığımız çukurda bir kadın cesedi var. Onu çukurdan çıkarmamız lazım. İş makinesini alıp gel" dedi ve karşılığında 5 bin lira para verdi. Öğrendikleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Ö.Ş. ise parayı aldıktan sonra "Sen git, ben iş makinesini alıp tarlaya geliyorum" dedi ve katil Kemal K.'yi tarlaya gönderdikten hemen sonra İlçe Jandarma Komutanlığına giderek durumu anlattı.

Jandarma, olay mahalline intikal etti. Tarladaki çukur açılınca Yeter Yılmaz'ın cansız bedeni bulundu. Cinayetle ilgili Kemal K. ve oğlu Ali K. ile iş makinesi operatörü Ö.Ş. jandarma tarafından gözaltına alındı. Üç şüpheli, ifadeleri alındıktan sonra sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Katil Canavar Tutuklandı

Yeter Yılmaz'ı tabancayla başından vurarak katlettikten sonra tarlada kazdığı çukura gömen canavar Kemal K., tutuklandı. Katil Kemal K. ile birlikte mahkemeye çıkarılan oğlu Ali K. ile iş makinesi operatörü Ö.Ş. ise serbest bırakıldı.

Tekirdağ kadın cinayeti öldürdüğü kadını çukura gömdü çukurda ceset var çıkarmamız lazım iş makine operatörü ihbar etti Marmara Ereğlisi Yeter Yılmaz kadın cinayeti