Ölü Bulunan Adamın Telefonunda "Ölümüm Kimseyi Bağlamaz" Yazan Mesaj Görüldü

TAKİP ET

Adana'da 1 Mayıs tarihinden bu yana kayıp olarak aranan Abdullah Balkaya'nın cesedi bulundu. Balkaya'nın telefonunda yer alan mesaj akılları karıştırdı.

Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'nde yaşayan Abdullah Balkaya, 28 Nisan'da iş yerinden izin alarak uzaklaşmak istediğini söyledi. İzin aldıktan sonra evine dönen Balkaya 1 Mayıs gecesi evden çıktı ve bir daha dönmedi. 

Kocasının eve dönmemesi üzerine telaşlanan kadın durumu polise bildirdi. Balkaya'yı aramaya başlayan polis ekipleri bu sabah Balkaya ailesinin evine 40 kilometre uzaklıktaki Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Kefeli Mahallesi’nde yer alan sulama kanalının kapaklarına takılmış erkek cesedi buldu.

Cesedin Balkaya'ya ait olduğu ihtimalini değerlendiren ekipler aileye haber verdi. Balkaya'nın eşi cesedi teşhis etti. 

Savcının incelemesinin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürülen cenazeyi teslim alan İsmail Balkaya, "Bu sabah acı telefon geldi. Beklemiyorduk. Canına kıyacağını düşünmezdik. Ölümüyle ilgili şüphemiz yok. Tam bilgiye de sahip değiliz. Geride 1 çocuk kaldı, zor durum, içimiz yanıyor" dedi.

Benim Ölümüm Kimseyi Bağlamaz, Ben Ölümü Hak Ettim 

Balkaya kaybolduktan 1 gün sonra evde eşinin telefonunu bulan ve mesajlara baktığında ''Benim ölümüm kimseyi bağlamaz, ben ölümü hak ettim'' yazan mesajı gören acılı kadın, "Sabah telefonunda o mesajı görünce ne yapacağımı şaşırdım. Okuyunca çok kötü oldum. Öncesinde kafasını dinlemeye gitmiş olabilir, diye düşünmüştüm. Fakat bunu görünce intihar etmiş olabilir, diye düşündüm. Birkaç sene önce psikolojik tedavi görmüştü ama yarım bıraktı" ifadelerini kullandı.

adana seyhan mesaj benim ölümüm kimseyi bağlamaz abdullah balkaya