Ölümlü Kazaya Sebebiyet Veren Oğlunu Yurt Dışına Kaçıran Eylem Tok ve Oğlu Hakkında Yakalama Kararı

TAKİP ET

Bir kişinin hayatını kaybettiği kazaya sebebiyet veren 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran ünlü yazar Eylem Tok ve oğlu T.C. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul Eyüpsultan’da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV aracını kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki oğlu T.C.'yi Mısır'a kaçıran yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

Ehliyetsiz Araç Kullanan 16 Yaşındaki Çocuk 1 Kişinin Ölümüne Sebep Oldu, Aile Çocuğu Yurt Dışına Kaçırdı

Arıza yapan ATV aracını kontrol etmek için emniyet şeridinde duran 5 kişilik gruba, annesi Eylem Tok'un lüks aracı ile çarpan ehliyetsiz sürücü 17 yaşındaki T.C., Oğuz Murat Acı'nın ölümüne sebebiyet verirken kazada Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal ve İbrahim Gümüş yaralanmıştı. 

'Ne Olduğunu Anlayana Kadar Yurt Dışına Çıkarmak İstedim'

Eylem Tok, oğlu iğle Mısır'a kaçtıktan sonra yaptığı yazılı açıklamada ''Yalan söyleyemem, bir anne olarak oğlum darp edilir mi? Başına bir şey gelir mi? Diye. Ne olduğunu anlayana kadar yurt dışına çıkarmak istedim ve yurt dışına çıktıktan sonra boşanmış olduğum, oğlum Timur'un babası Bülent ile tüm yaralıların, kazazedelerin ilgilenilmesi için konuştuk. Biz yurt dışına çıkarken bir mağdurun öldüğünü dahi bilmiyorduk.'' ifadelerini kullandı.

Ölümlü Kazaya Sebebiyet Veren Oğlunu Yurt Dışına Kaçıran Yazar Eylem Tok'tan Açıklama

 

Eylem Tok Yazar Eylem Tok oğlunu yurt dışına kaçırdı ölümlü kaza kazaya sebebiyet verdi ehliyetsiz sürücü yakalama kararı