Önce ''Geçinemiyoruz, Ekonomi Çökük'' Sonra ''Yine Olsa Yine AKP'ye Oy Veririm'' Dediler

TAKİP ET

Sokak röportajında mikrofon uzatılan vatandaşların hepsi ekonominin gidişatından yakınırken önümüzdeki seçimlerde yine AKP'ye oy vereceklerini söylediler.

Ülkenin içinde bulunduğu durum ve bir sonraki seçimde oy verilecek partiyle ilgili sorular yöneltilen bir sokak röportajında 'Beter ol' denecek anlar yaşandı. 

Ekonominin yokuş aşağı gidişine isyan eden ve geçinemediklerini söyleyen vatandaşlar ''Peki hangi partiye oy verirsiniz?'' sorusuna AKP yanıtını verdi.

Röportaja katılan bir vatandaş ''Aldığınız maaş yetiyor mu?'' sorusuna ''Yetmiyor şu an da iş de yok güç de yok ne yapacağımızı bilmiyoruz'' cevabını verdi. İşsizlikten yakınan vatandaş daha sonra kendisine sorulan ''Peki bir seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?'' sorusuna ''AKP'' dedi.

Mikrofona uzanan bir başka vatandaş önce ''Bir hesap yapalım; ev kirası, su, elektrik, doğalgaz, 3 çocuğun masrafı, evin masrafı... Nasıl yetecek?'' diye hesap sordu, ardından seçim sorusuna ''Şu anki hükümet bir tık önde gidiyor. Yine şu anki hükümete verirdim'' yanıtını verdi.

''Geçinebiliyor musunuz?'' sorusu yöneltilen bir kadın ''Ekonomi çökük, kesinlikle geçinemiyoruz. Marketlerde her şey 2 katı'' cevabını verip isyan ederken seçim sorusuna ''Sonuna kadar AKP'yi desteklerim'' dedi.

''Şu an hiç maaş yok. Yetmiyor yani. Bunun elektriği, suyu, kirası var'' diyen bir başka kadın ise ''Seçim olsa AKP'ye veririm. Başka kimseye vermem. Tayyip bizi her zaman kurtarır. Seni seviyorum Cumhurbaşkanım'' yanıtını verdi.

sokak röportajı akp seçim ekonomi kötü yine oy veririm